HUOLEHDIMME YMPÄRISTÖSTÄ

Ympäristönsuojelu

Laatu- ja ympäristöpolitiikan eli toimintapolitiikan tarkoituksena on antaa henkilöstölle yhtenäinen suunta tuotteiden ja toiminnan laadun kehittämiseksi. Laatujärjestelmä on perusta tehokkaalle ja tavoitteelliselle toiminnalle, jonka tuloksena syntyy korkealaatuisia Tehopylväs-tuotteita.

Tehopylväs Oy:n laatujärjestelmä on sertifioitu. Laatujärjestelmää täydentää SFS-EN ISO 1461 -standardin mukainen sinkitys.

Tehopylväs Oy kantaa vastuuta toimintansa ympäristövaikutuksista: suojelemme ympäristöä, minimoimme toimintamme ympäristökuormituksen, säästämme energiaa ja luonnonvaroja sekä kuluja. Valaisimen huollon ympäristövaikutukset sekä budjetti ovat merkittäviä asioita projektin kannalta.

Monesti valaisinpylväiden hankintavaiheessa ei oteta esille kuin lampun energiakulut, muttei tuoda huoltokuluja esille, miten voisimme säästää huoltokuluissa jatkossa. Myös tulevaisuudessa olisi syytä muistaa valaisimien huollon aikana pitää budjetti ja ympäristö siistinä sekä ilmasto puhtaana. Pidämme ympäristön siistinä hautausmailla ja alueilla missä ympäristön siisteyttä on erityisen tärkeä noudattaa.

Tuotteemme avulla jatkossa valaisimen huolto tapahtuu ilman nostolava-autoa mikä monesti turmelee nurmikkoalueita. Säästämme nurmialueet turmelulta sekä energiaa ei kulu turhaan nostolava-auton kuljettamisesta paikasta toiseen.

Teknisillä ratkaisuilla voimme vaikuttaa valaisimien jatkohuoltotoimenpiteisiin. Monesti mietitään pelkästään pylvään hintaa, mutta jatkossa huolto on valaisimen elinkaaren suurin kulu. Huoltomiehen käsille ulottuva ja taittuva valaisinpylväs säästää kulujasi myös jatkossa. Luomme asiakkaillemme säästöä sillä ennakoivat toimenpiteet ja optimoitu budjetti on paras tapa pienentää kustannuksia.

Ympäristöasiat ja kulut ovat osa jokapäiväistä päätöksentekoa ja käytännön toimintaa.

Yhteistyössä

  • Aurajoki
  • Vitera

  • pirkan talopalvelut oy

  • Onninen

  • Teknikum